Akka Antedon 5*

Turska
Kemer

Prelep hotelski kompleks iz lanca ''Akka'' hotela nalazi se u turističkom mestu Beldibi, na 15km od grada Kemer i 41km od antalijskog aerodroma. Okružen je sa bujnim zelenilom a u zaleđu se nalaze obronci planine Taurus. Nalazi se na površini od 90.000m2, poseduje brojne hotelske sadržaje i ima izlaz na šljunkovitu plažu sa nasutim peskom, široku 285m, na kojoj su ležaljke, suncobrani, matraci i peškiri za plažu besplatni.

 Glavni restoran ''Divan'',4 A la carte resotorana (turski ''Safran'', ,italijanski ''Olive'',riblji ''Gulet'',internacionalni ''Pasha''),internet kafe ,7 barova,Spa centar ''Sudeya'',  4 bazena (od kojih najveći 2635m²) , posebne bazene za decu i spoljašnje i unutrašnje, i bazen sa tri tobogana i sve to u okruženju sa bujnim zelenilom i borovom šumom, doktor (uz doplatu),tursko i parno kupatilo, sauna, jacuzzi, teretana, aerobik,odbojka na plaži,  košarka, stoni tenis, pikado, bilijar, mini fudbal,2 teniska terena,  oprema za tenis (uz depozit), WiFi u lobiju, konferencijska sala, bogat animacioni program, diskoteka ,igralište,3 dečija kluba: mini klub (4-6 god.), midi klub (7.11 god.) teen klub (12-16 god.), dadilja (uz doplatu), amfiteatar, room service i vešeraj uz doplatu, prodavnica, rent a car, frizer, sportovi na vodi (motorizovani uz doplatu).

 SMEŠTAJ

Hotelski kompleks hotela Akka Antedon, raspolaže sa ukupno 500 soba smeštenih u glavnoj petospratnoj zgradi i 7 vila. Sve sobe su uređene u turskom stilu i poseduju: satTV, mini bar (dopunjava se svakodnevno), ketler za pripremanje kafe i čaja, sef, telefon, kupatilo sa kadom, fen za kosu, WiFi, sofu, centralni klima uređaj,  balkon ili terasu. U sobama na podu je tepih.

 USLUGA

Usluga je ultra all inclusive, prema hotelskim pravilima.