Turska / Kemer

Kemer je smešten u podnožju planine Taurus, 40 km zapadno od Antalije. 
Goynuk i Beldibi na severu Kemera i Kiriš, Camyuva i Tekirova na jugu Kemera, predstavljaju poznate turističke oblasti koje nude brojne hotele sa naglašenim komforom i originalnim sadržajima, mogućnost za dobar šoping uz duge šetnje uređenim stazama, izlazak u neki od brojnih restorana ili provod u diskotekama i klubovima. 
Tokom aprila u Kemeru se održava poznati karneval a u proleće poznata trka jahti izmedu Kemera i Girne (severni Kipar). 
U blizini Kemera su ostaci grada Phaselisa u kome su najbolje sačuvani spomenici iz rimskog perioda.
Ljubiteljima prirode preporučujemo odlazak do planine Tahtali, jednog od najviših vrhova planinskog venca Taurus, do koje se može stići žičarom za dvadesetak minuta vožnje. Sa jedne strane pruža se pogled na divlji i nesavladan Tauris pod snegom čak i u avgustu, a sa druge na najlepša letovališta regije.
Iz Kemera se može organizovati i poseta antičkom gradu Myri, današnjem Demreu. Ova oblast posebno je zanimljiva pravoslavnim vernicima jer je baš u ovom delu Turske rođen Sveti Nikola. Prirodne lepote takođe možete doživeti i na krstarenju obilazeći potopljena ostrva Kekovu i Simenu. 
Kombinacija planina i borovih šuma, kristalno čisto more, luksuzni hoteli i predivne šljunkovite plaže učiniće vaše letovanje nezaboravnim.

Ponuda hotela

Akka Alinda 5*

Akka Alinda 5*

Hotelski kompleks iz lanca AKKA hotela, nalazi se u mirnom mestu Kiriš, na svega 7km udaljenosti od Kemera sa kojim je odlično povezan dolmušima (l

Akka Antedon 5*

Akka Antedon 5*

Prelep hotelski kompleks iz lanca ''Akka'' hotela nalazi se u turističkom mestu Beldibi, na 15km od grada Kemer i 41km od antalijskog aerodroma.

Crystal Deluxe Resort 5*

Crystal Deluxe Resort 5*

Sadržajan hotel lociran u centru Kemera, od Antalije je udaljen 38 km a od aerodroma 56 km.

Fame Residance Kemer Spa 5*

Fame Residance Kemer Spa 5*

Hotel se nalazi u samom centru Kemera, nedaleko od glavne šoping ulice. U neposrednoj blizini se nalazi veliki broj kafića, restorana, prodavnica.

Fame Residence Goynuk 4*

Fame Residence Goynuk 4*

Hotel se nalazi u regiji Goynuk, od centra Kemera je udaljen 10km. Poseduje šljunkovio peščanu plažu koja je od hotela udaljena 90m.

Lancora Beach Hotel 4*

Lancora Beach Hotel 4*

Deo popularnog lanca Mine Hotels, L’ancora Hotel se nalazi u centru Kemera, odmah pored šetačke zone, izlazi na šljunkovitu plažu koja je označena

Limak Limra Hotel & Resort 5*

Limak Limra Hotel & Resort 5*

Hotel se nalazi u oblasti Kiriš, na 7km od Kemera i 60km od antalijskog aerodroma.

Magic Sun Hotel 4*

Magic Sun Hotel 4*

Nalazi se na samom ulasku u Beldibi, od centra Kemera je udaljen 12km. Ispred hotela tokom dana prolaze dolmuši koji ga povezuju sa Kemerom.

Pasha`s Princess Hotel 4*

Pasha`s Princess Hotel 4*

Porodični hotelski kompleks od centra Beleka udaljen 2km, a od aerodroma u Antaliji 45km.

Sherwood Club Kemer 5*

Sherwood Club Kemer 5*

Hotel bungalovskog tipa, otvoren je 2014.godine i nalazi se na površini od 130.000m2 u mestu Goynuk, na 9km od Kemera sa kojim je povezan dolmušima