Turska / Antalija

ANTALIJA  je dvomilionska metropola na mediteranskoj obali Turske, i oko nje orbitira jedan od najlepših delova obale – Tirkizna rivijera.  U centru Antalije nalazi se Kaleiči, stari istorijski centar grada sa fortifikacijom na kojoj se izdvaja velelepna Hadrijanova kapija. Antalija je i centar šopinga pa svakako treba obići i neki od velikih i modernih šoping centara, od kojih je svakako najpopularniji Migros Shopping Center. U neposrednoj blizini grada nalaze se Konjalti plaža (na zapadu) i Lara na istoku, svakako najpoznatija plaža u Turskoj. U blizini grada su i antičko nalazište Perge sa koga su artefakti mahom prenešeni u Antalijski muzej i Muzej Pergamona u Berlinu.

Ponuda hotela

Delphin BE Grand Resort 5*

Delphin BE Grand Resort 5*

Najnoviji hotel iz lanca Delphin, nalazi se na samoj plaži. Nekadašnji Rixos Lares, od centra Antalije je udaljen 15 km a od aerodroma 10 km.

IC Green Palace 5*

IC Green Palace 5*

Prelepi hotel iz lanca IC hotels, zauzima površinu od 93.000m2, jedan je od retkih hotela u oblasti da je kao u pravoj botaničkoj bašti.

Miracle Resort 5*

Miracle Resort 5*

Miracle Resort se nalazi  na peščanoj plaži Lara, na 15km udaljenosti od aerodroma Antalija i 11km od centra grada.

Royal Holiday Palace 5*

Royal Holiday Palace 5*

Luksuzan hotel, otvoren 2011.godine, nalazi se na privatnoj peščanoj plaži Lara i zauzima impozantnu površinu od 53.000m2 sa brojnim hotelskim sadr

Royal Wings Hotel 5*

Royal Wings Hotel 5*

Popularan hotel iz lanca ''Stone Hotels'' smešten na peščanoj plaži Lara, na 17km od centra Antalije i 15km od aerodroma.

Sherwood Breeze Resort Hotel 5*

Sherwood Breeze Resort Hotel 5*

Nalazi se na Lari , udaljen od centra Antalije 12 km a od aerodroma 10km.  Direktno izlazi na peščano – šljunkovitu plažu (sitan šljunak) .