Puri Santrian 4*

Indonezija
Bali

Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Puri Santrian se nalazi duž zlatnih obala plaže u Sanuru na Baliju, na samo 15 minuta vožnje od grada Denpasara. Odmaralište nudi 2 očaravajuća otvorena bazena, besplatan bežični internet i spa centar.

Prostrane sobe odmarališta Puri Santrian elegantno su opremljene i imaju TV sa satelitskim kanalima, pribor za pripremu čaja/kafe i mini-bar. Na velikim balkonima možete uživati u toplom balinežanskom povetarcu i predivnom pogledu na tropske vrtove.

U hotelskom spa centru na raspolaganju je širok spektar balinežanskih masaža i kozmetičkih tretmana. Gosti takođe mogu dopuniti tretmane časovima joge. Ukoliko želite da provedete prijatno popodne u zatvorenom prostoru, možete otići u biblioteku.

Takođe su vam dostupne i druge rekreativne aktivnosti kao što su časovi kuvanja, gnjuranje i parasejling. Turistički desk može pomoći gostima oko organizovanja izleta ili iznajmljivanja bicikala.

U restoranu Beach Club služe se jela od svežih plodova mora i specijaliteti internacionalne kuhinje, uz nedeljne tradicionalne nastupe. Restoran na otvorenom, Mezzanine, nudi jela zapadnjačke, tajlandske i japanske kuhinje.