Steigenberger Aqua Magic 5*

Egipat
Hurgada

Odmaralište Steigenberger Aqua Magic Red Sea je smešteno u Hurgadi. U ponudi ima privatnu plažu, otvoreni bazen i spa centar. Bežični internet se može besplatno koristiti. Odmaralište takođe nudi mini-klub, dečiji klub i dečiji bazen sa zagrejanom vodom.

Klimatizovane smeštajne jedinice poseduju mini-bar i prostor za sedenje. Pojedine sobe imaju balkon s kog se pruža pogled na vrt. Dodatne pogodnosti uključuju TV sa satelitskim kanalima.

Hotel nudi brojne barove i restorane sa primamljivom kulinarskom ponudom koji se nalaze u zatvorenom i na otvorenom prostoru. Ponuda se kreće od sezonskih obroka na bazi švedskog stola u restoranu Magic Flavors, preko obroka na bazi malog švedskog stola za decu u restoranu Magic Kids i jela italijanske kuhinje u restoranu Magic Palappa, pa sve do obedovanja pod vedrim nebom u restoranu Magic Blue na plaži.

Gosti mogu vežbati u teretani ili uživati u raznovrsnim aktivnostima u okviru objekta i u okolini, uključujući ronjenje i sportove na vodi. Odmaralište poseduje sertifikovani akva park sa "lenjom rekom", teren za golf sa 9 rupa i tradicionalni suk.

Ostrvo Giftun je udaljeno 11 km od odmarališta, nova marina 7 km, a Međunarodni aerodrom Hurgada 3 km. Parking se može besplatno koristiti.

 

Hurgada je jedno od najpoznatijih letovališta na Crvenom moru i pionir egipatskog turizma. Izgradnja Hurgade je počela šezdesetih godina prošlog veka i grad se razvijao u nekoliko turističkih zona – prema jugu ka Sahl Hašišu i zalivima Makadi i Soma i prema severu do mesta El Guna. Duž obale od preko 50 km nalaze se mnogobrojni hotelski kompleksi svih kategorija koji će vaš boravak učiniti izuzetnim. Toplo, čisto Crveno more koje obiluje nepreglednim podvodnim bogatstvom, pogodno polazište za obilazak drevnog Egipta, prelepo Rajsko ostrvo u neposrednoj blizini letovališta, bezbroj mogućnosti za šoping i usavršavanje cenjkanja samo su neki od razloga zašto je Hurgada možda idealna destinacija za vaš odmor iz snova.