Sea Star Beau Rivage 5*

Egipat
Hurgada

Ovaj objekat je udaljen 3 min hoda od plaže. Ovo all-inclusive odmaralište se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži. Nudi klimatizovane sobe sa balkonima koji gledaju na uređeni bazen ili na Crveno more. Ima 4 restorana i 6 barova.

Na plaži gosti mogu da uzimaju časove jedrenja na dasci ili da se pripreme za gnjuranje. Osoblje vam može organizovati jahanje kamila, izlete brodom sa staklenim dnom i jedrenje. Postoji igralište za najmlađe goste.

Masaže i raznovrsni opuštajući tretmani su na raspolaganju u spa centru hotela Sea Star, u kome se nalazi hidromasažna kada i sauna. U njemu se nalazi i moderna teretana.

Svetle sobe sadrže TV sa satelitskim kanalima i mini-bar. Svaka soba obuhvata kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom.

Sakala, moderan centar Hurgade, nalazi se na 2 km. Međunarodni aerodrom u Hurgadi udaljen je 10 km od hotela Sea Star Beau Rivage. Prevoz se može organizovati na zahtev. 

Ovaj objekat je takođe ocenjen kao najisplativiji u Hurgadi! Gosti dobijaju više za svoj novac u poređenju sa drugim objektima u ovom gradu.